bandoneon - workshops - arrangementen
Loading…
Loading…
Met Walton/van Duinen stappen we regelmatig onaangekondigd binnen op een milonga: een tango-dansavond. We noemen dat een #milongacrash. Paul van der Stap maakte een minidocumentaire over onze eerste crash in februari 2011.
Loading…
Loading…
In 2010 vroeg het Concertgebouw in Amsterdam of ik een groep amateurmuzikanten bij elkaar wilde brengen om tango te spelen. We konden dan optreden in de Spiegelzaal tijdens het Concertgebouw Open op 12 juni 2010.
Bijzondere gast die dag was prinses Maxima. In deze film zie je hoe de groep haar eerste tango ooit in het openbaar speelde, en hoe Maxima een praatje met ons maakt.
De groep is overigens na de zomer doorgegaan als Tango Orkest Amsterdam.
Loading…
Loading…
In het najaar van 2009 speelde ik met zangeres Maria José Ortíz en mijn trio in de bibliotheek van het klooster in Wittem. Een bibliotheek van Harry Potter-achtige proporties. En het het klooster in landelijk bekend vanwege het Gerardus bier dat er gebrouwen wordt. Het was een mooi concert.

Dit nummer heet Ventarron. Geschreven door Pedro Maffia met tekst van José Staffolani. Arrangement is van mij natuurlijk.
Loading…
Loading…
La Tabú is een tango-improvisatie orkest dat ontstaan is tijdens de Taboe Tango zomerweek van 2011. Met een wisselende groep professionele tangomuzikanten werkten we elke dag aan nieuwe dansmuziek.
Dit was de toegift op de tweede avond - een mooie relaxte versie van mijn compositie La Mufa. Met Tjerk van der Ham (piano), Boris Franz (contrabas), Tessa Zoutendijk en Hilde van Heuningen (viool) en Onan van de Weyer (gitaar).
Film is gemaakt door Jelle de Vries
Loading…
Loading…
Met Mister Rain and the Sunny Summers speelde ik op 10 juni 2010 op The Hague Jazz. Voornamelijk vrije improvisaties, maar ik koos ervoor om Blessed Relief te spelen, een nummer van Frank Zappa.
Met David Samson (percussie), Rik Fennis (gitaar), Arno Bakker (trombone), Henri de Vries (saxofoon) en Misha Kool (contrabas).
Loading…
Loading…
Gallo Ciego is een van de tangoklassiekers die een vaste plaats gekregen heeft in het repertoire van Walton/van Duinen - tussen voornamelijk eigen nummers.
Deze opname is gemaakt op 5 juni 2011 tijdens een optreden in Bad Nieuweschans, het noordoostelijke hoekje van Nederland.
Loading…
Loading…
Soñar y Nada Más is een wals uit het repertoire van Tango orkest Amsterdam. Een projectorkest dat ik sinds 2010 coach, en voor wie ik het repertoire arrangeer.
Deze opname is uit december 2010, tijdens de laatste repetitie voor de concerten.
Loading…
Loading…
Kerstconcert met De Karen B. in de Regentenkamer in Den Haag, december 2009. Fijne, intieme zaal. Dit nummer heet In The Parc, en is geschreven door de zangeres Karin Camerik.
Met Dick Zuilhof (gitaar) en Rob Lagendijk (contrabas).