bandoneon - workshops - arrangementen

Nieuwe cursus TangoLab, in Amsterdam

Flyer Amsterdam
In het TangoLab leer je hoe je in een duo, trio of kwartet kunt samenspelen zonder alles vooraf vast te leggen. Een A4tje met de melodie en de akkoorden is al voldoende. Voorwaarde daarbij is dat iedereen de stijl snapt en bereid is om te luisteren naar de medespelers. En je moet natuurlijk een aantal vaardigheden leren. Dat doen we in tien weken TangoLab.

In de Argentijnse tango speelt het arrangement een belangrijke rol. Vaak spelen we heel gedetailleerde partijen, soms zijn de partijen wat minder specifiek. Vrijwel altijd staat vooraf al vast wat en hoe er gespeeld gaat worden. Maar tango leent zich ook prima om in een vrijere vorm gespeeld te worden - a la parilla. Hoe je dat aanpakt leer je in TangoLab. Naast de lessen - waarin we vooral veel samenspelen - zul je thuis het nodige moeten oefenen en luisteren.

De cursus start in Amsterdam op dinsdag 3 oktober 2017 om 20:15 en duurt tien weken. TangoLab kost € 220 voor tien lessen inclusief materiaal. Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.