bandoneon - workshops - arrangementen

LAAT MAAR in Brebl, Nijmegen

Gerard van Duinen Laat Maar
Op vrijdag 27 oktober speel ik een deel van mijn programma LAAT MAAR tijdens de Hagelslag avond in Brebl, Nijmegen. Hagelslag is een initiatief waarbij de aandacht ligt op Nederlandstalige muziek. Luisterliedjes en lichte muziek, eigen en eigenzinnig repertoire van verschillende performers. Op deze avond kun je ook de muziek horen van Wouter Ganzeboom en In 't Hof.

Vrijdag 27 oktober 2017, 20:30 - 23:00
Hagelslag in Brebl
Waalbandijk 20-22, Nijmegen
Brebl ligt in het Honig Complex
entree 5 euro


Verschillende orkesten op festival Alkmaar

TOA
Op het jaarlijkse festival Tango à la Carte in Alkmaar treed ik op met maar liefst drie verschillende amateurorkesten. Op zaterdagmiddag 18 juni 2016 speelt het Haagse orkest Orquesta Típica del Mosa voor de dansers in de Grote Kerk. De middag is gratis toegankelijk, en er zijn ook proeflessen en een tangomarkt.
In de avond van 18 juni is de Noche de Tango met Tango Orkest Amsterdam: een grote groep met maar liefst elf strijkers, drie bandoneons, piano en contrabas en een zanger en zangeres.
Op de afterparty in Schemerhorn opent het orkest van de lokale muziekschool Artiance de milonga om 15:00.

Meer informatie op de site van Tango Art Alkmaar

CD presentatie Mala Pinta bij RASA, Utrecht

Mala Pinta in concert
Op vrijdag 29 januari 2016 presenteert Orquesta Típica Mala Pinta haar eerste CD Sencillo met een feestelijk concert (en salon) in wereldmuziekcentrum RASA in Utrecht. Een unieke CD. Niet alleen is Mala Pinta het eerste professionele full-size tango orkest van Nederland, onze CD bevat uitsluitend mijn eigen composities.

Vrijdag 29 januari 2016, 20:30
Concert/Salon RASA
Pauwstraat 13a, Utrecht
entree €13 - €16