bandoneon - workshops - arrangementen

Marabú gratis downloaden in novemberMet mijn duo Walton/van Duinen brengen we elke maand een nieuwe, zelfgeschreven tango uit. Leuk om te beluisteren, nog leuker om gratis mee te nemen en op je iPod te zetten. Voor de maand september een flirt met Spaanse flamenco: AIRES DE CADIZ
Leuk nummer? Klik dan op share om de link naar anderen te mailen of op je Facebook te zetten!

Fiesta Latina met harmonie Geulle

Fiesta Latina
Op 6 november 2011 ben ik als solist te gast bij de harmonie St. Caecilia uit Geulle. We spelen een aantal tango’s waaronder het befaamde Adios Nonino. Het is prachtig om te horen hoe de bandoneon samenklinkt met de houtblazers van de harmonie. Bij het concert is een dansoptreden van Pim en Cäte. Het concert is al enige tijd uitverkocht.

Zondag 6 november 20:00
Asta Theater
Markt 6a Beek
entree € 7,50

Interview in tangomagazine La Cadena

In het oktobernummer van het Nederlandse tangomagazine staat een interview met met en Mirek Walton over onze projecten. Aanleiding zijn de aanstaande concerten met zanger Guillermo Rozenthuler. Lezen waarom ik de Pietje Bell van de tango genoemd wordt? Download het artikel Milongacrashers hier.

Tweede tango orkestendag in Rosmalen

Op zaterdag 12 november 2011 is de tweede orkestendag in theater Perron 3 in Rosmalen. De deelnemende orkesten zijn Tango La Barquera, Toca Tango en saxofoonkwartet Tango & Zo. Vanaf 10 uur geef ik elk orkest een openbare masterclass, en om 16:00 is een masterclass voor alle 21 muzikanten. We studeren dan een arrangement in dat ik op maat voor deze superbezetting geschreven heb.
Vanaf 19:00 is er gelegenheid om te dansen op de livemuziek van de drie orkesten. De avond wordt afgesloten met een grand finale waarin alle muzikanten gezamenlijk optreden.
De tango orkestendag is een initiatief van Tango Royal.

Perron-3
Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen
bestellen kaarten via www.perron-3.nl
entree salon € 13,50

Meer weten? Download de Flyer