bandoneon - workshops - arrangementen

Tangoweek op Buitenkunst El Corazon Al Sur

Buitenkunst
Komende zomer geef ik voor de vierde keer een workshopweek op Buitenkunst Randmeer. Wil je een week lang ondergedompeld worden in tango en lekker spelen in de vrije natuur? Dat kan want er is nog plek voor strijkers, balgen en een semi-akoestische gitaar.
In de Argentijnse tango hebben vrouwen altijd buitenspel gestaan. Een handvol zangeressen daargelaten kwam je in de vorige eeuw geen vrouwelijke muzikanten tegen. Uitzondering daarop is Eladia Blázquez: zangeres, pianiste, gitariste én componiste. Ze heeft zelfs enkele stukken van Astor Piazzolla van tekst voorzien. Wij gaan enkele van haar befaamde en eigenwijze tango's spelen, zoals El Corazon al Sur.

25 juli tot 1 augustus.
Meer informatie bij Buitenkunst.

Fadango op de Binnendieze, Den Bosch

Fadango
Stichting Havenconcert organiseert elk jaar de bekende en veel geprezen gevarieerde serie zomeravondconcerten in de stad van Jheronimus Bosch. De romantische vaartocht op het stadsriviertje de Binnendieze brengt u onder en langs  de prachtig gerestaureerde vestingwerken. In de luwte daarvan geniet u van een concert op het water.

Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en andere stijlen. In prachtige composities bezingt Jeannine Geerts vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven.

Zaterdag 1 augustus 2015, 19:30 en 21:30 Opstapplaats aan de Molenstraat in Den Bosch € 15 Reserveren noodzakelijk!