bandoneon - workshops - arrangementen

Tango orkest weekend bij Huismuziek Music Mix

Workshop3
De Argentijnse tango is al lang niet meer exclusief voor Buenos Aires. Ook in Nederland wordt steeds meer muziek geschreven die past in de traditie van de Argentijnse tango. In dit weekend spelen we een paar van deze nieuwe Nederlandse tango’s. Je krijgt de muziek ter voorbereiding toegestuurd, zodat we in de workshop kunnen werken aan de typische tango-elementen: extreme dynamiek, articulatie en de attitude die je moet hebben om je noten als tango te laten klinken.
Deze intensieve weekend cursus staat open voor alle strijkers, balgen (accordeon en bandoneon), piano, gitaar en houtblazers (fluit, (bas)klarinet, hobo, fagot). Je hoeft geen tango-ervaring te hebben, maar je moet je partijen zelfstandig kunnen voorbereiden.

zaterdag 9 en zondag 10 april 2016
Music Mix Weekend Huismuziek
Buitengoed Fredeshiem, De Bult-Steenwijk
Kosten: €195

inschrijven kan op de website van Huismuziek

Tangoweek in Zwitserland

Kurhaus Val Sinestra
Van 30 april tot en met 7 mei 2016 geef ik een intensieve tangomuziekweek in Val Sinestra, Zwitserland. Er is nog ruimte voor enkele violisten en een of twee houtblazers. De week is in het schitterend gelegen Kurhaus waar de grandeur uit de vorige eeuw nog voelbaar is. Op 1500 meter hoogte repeteren we dagelijks vier uur met een traditioneel tango-orkest, en treden elke avond op voor de dansers van de cursus die dezelfde week plaatsvindt.
De week wordt georganiseerd door Orquesta Típica Del Mosa uit Den Haag. De week gaat inclusief reis, verblijf, maaltijden en workshops ongeveer €700 kosten. Wil je meer weten? Neem dan even contact met me op.