bandoneon - workshops - arrangementen

Muziekworkshop op TangoTouch Festival, Utrecht

Op vrijdag 3 juni 2011 geef ik een muziekworkshop voor tangodansers (en andere geïnteresseerden) op het TangoTouch Festival in Utrecht.
In het programma heet het muziektheorie, en dat klinkt misschien saaier dan het zal zijn... Interactie en je oren gebruiken zijn belangrijk!

15:45 Onherstelbaar verbeterd (is dit echt hetzelfde nummer?)
(De workshop om 14:30 Dansen op Pugliese is simpel (als je je oren gebruikt) is helaas vervallen.)

Meer informatie en inschrijven op de site van TangoTouch onder programma > workshops
kosten € 12

Nog enkele plaatsen op weekend Buitenkunst

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor strijkers en balgen! Op verzoek van Buitenkunst geeft ik van 24 tot en met 26 juni een workshop Tango de Ruptura. In dit weekend spelen we de agressieve en ritmische tango van de 21e eeuw. Geïnspireerd door Osvaldo Pugliese spelen in Buenos Aires jonge muzikanten in groepen als Astillero, Fernandez Fierro en Ciudad Baigon. Reken op extreme articulatie, extreme dynamiek en heftige expressie. We spelen in de bezetting van een klassiek orquesta típica: piano, contrabas, strijkers en bandoneons/accordeons - in overleg aan te vullen met houtblazers, gitaar of zang.

Buitenkunst organiseert al jarenlang intensieve workshopweekends en -weken gedurende de zomer. Dit weekend is in op de locatie Randmeer (bij Elburg). Meer informatie en inschrijven op www.buitenkunst.nl.

Walton/van Duinen in De Oude Remise, Bad Nieuweschans

Op zondag 5 juni speelt Walton/van Duinen op de feestelijke milonga De Oude Remise in Bad Nieuweschans. De milonga wordt georganiseerd door tangoschool La Escuela van Bettie Bolks.

Zondag 5 juni 2011, 18:00 - 22:00
Salon in De Oude Remise,
Oudezijl 1, Bad Nieuweschans
entree € 10

Walton/van Duinen in Salon Lunes, Haarlem

Op maandag 27 juni vanaf 21:30 speelt het Walton/van Duinen Trio op de laatste salon Lunes van het seizoen. Na onze #milongacrash in april was het bestuur van El Compas zo enthousiast dat ze het trio uitnodigen om het seizoen feestelijk af te sluiten. We spelen dit optreden weer met bassist Alexander Vocking

maandag 27 juni 2011, 21:30 - 00:00
Salon Lunes in het Spaarnehuys
Donkere Spaarne 54, Haarlem
entree € 5,00