bandoneon - workshops - arrangementen

Walton/van Duinen Kwintet aan zee!

WaltonVanDuinen Kwintet
Het Walton/Van Duinen Kwintet heeft een unieke bezetting: bandoneon, saxofoon, (bas)klarinet, gitaar en contrabas. Deze bijzondere uitbreiding van Walton/Van Duinen, met twee blazers zorgt voor een rijk palet aan kleuren. Het heeft de combinatie van de scherpte van tango met de ontspannen vrijheid van jazz. Een concert van het kwintet is een avontuurlijke reis langs uitersten: gepassioneerde melodieën, jazzy harmonieën, swingende grooves en intieme momenten.

Zondag 21 Juli 2013, 10:00
Koffieconcert aan zee
Strandtent De Fuut
Zuiderstrand paal 10, Kijkduin
entrée inclusief koffie en gebak € 12,50
reserveren aangeraden 070 354 9074

Orkest Esquina de Abajo op Texel

Esquina de Abajo
Het Orquesta Típica Esquina de Abajo is ontstaan naar aanleiding van een workshopweek in Haarlo in 2009. De deelnemers waren erg enthousiast en wilden na de week samen blijven spelen, ook al woonden ze verspreid over het hele land. Een van de bandoneonspelers woont zelfs op Texel.
In juli komt de groep daarom eens de andere kant op, náár Texel om enkele concerten te doen. Esquina de Abajo (Janboerenfluitjes-spaans voor Achterhoek) heeft tien leden: twee violen, dwarsfluit, klarinet, twee bandoneons, accordeon, piano, contrabas en zang. Ik dirigeer, en heb ook de arrangementen geschreven.

zaterdag 6 juli 2013, 20:00 - 23:00
Milonga De Krim
Roggeslootweg 1, De Cocksdorp
entree gratis

zondag 7 juli 2013, 11:00
Koffieconcert Maartenhuis
Ruijslaan 81, De Koog
entree gratis

Walton/Van Duinen in Pulchri, Den Haag

coverExtaze7
Extaze is een vrij nieuw literair tijdschrift met als basis Den Haag. Samen met Mirek Walton speel ik een kort concert bij de presentatie van het nieuwste nummer. Het thema van dit nummer is „de mens in de afgebakende ruimte”. We leven in een controle-maatschappij, waarin we het idee hebben dat we vrij zijn,
maar in feite keurig doen wat de markt ons voorschotelt. Hoe kunnen we aan deze disciplinering ontsnappen en een vorm van zelfstilering vinden, een vorm van autonomie? Door verantwoordelijkheid voor je daden te ontwikkelen op beperkte schaal?

Donderdag 11 juli 2013, 20:00
Pulchri Studio
Lange Voorhout 15, Den Haag
entree € 5