bandoneon - workshops - arrangementen

Pinta Brava in Amersfoort

Pinta Brava
Trio Pinta Brava is de samenwerking tussen Walton/van Duinen en de Argentijnse zanger Guillermo Rozenthuler. We zien elkaar niet zo vaak, want Guillermo woont in London. Maar als we samenspelen is de energie echt ongekend.

Op zaterdag 12 oktober spelen de op de Gran Salon de Tango van Cheek2Cheek in Amersfoort. Een mooie avond met uitstekende DJ en zelfs schoenenverkoop!

zaterdag 12 oktober 2013 20:00 - 00:30
Salon Cheek2Cheek in het Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8, Amersfoort
entree €10

Del Mosa en boekpresentatie in Den Haag

Tango lied van Buenos Aires
Joep à Campo vertaalde een flink aantal klassieke tangoteksten in het Nederlands. Zijn boek Tango - lied van Buenos Aires is sinds kort verkrijgbaar en zal op 13 oktober 2013 worden gepresenteerd in De Regentenkamer in Den Haag tijdens een concert van Orquesta Típica Del Mosa. Dit Haagse amateurorkest staat inmiddels bekend om haar aansprekende zondagmiddagconcerten. Uiteraard spelen zij een aantal tangos waarvan Joep de tekst zal toelichten!zondag 13 oktober 2013, 15:30
De Regentenkamer
Cort Heyligersstraat 4, Den Haag
entree €12,50

Pinta Brava in Engeland

Vanaf 18 oktober speel ik weer een intensief weekend concerten in het Verenigd Koninkrijk. Samen met gitarist Mirek Walton en zanger Guillermo Rozenthuler spelen we als trio Pinta Brava op danssalons, doen we een concert en zelfs een trouwfeest.

vr 18 oktober FfS Fleet, milonga
za 19 oktober White Rock Milonga, Hastings
zo 20 oktober Concert Corrientes Social Club London