bandoneon - workshops - arrangementen

La Tabú op jubileumsalon El Tren in Haarlem

Op zondag 16 februari speelt La Tabú op een heel bijzondere locatie: de wachtkamer 1e klasse op perron 3 van het station in Haarlem. Stichting El Compas bestaat dan 12,5 en viert dat met een feestelijke danssalon met livemuziek. La Tabú improviseert - net als de dansers. Tango like you never heard before!

Zondag 16 februari 2014, 20:00
Station Haarlem perron 3
entree 10 euro

La Tabú in Fresing, Duitsland

Improvisatie-tagokwartet La Tabú speelt op 1 maart 2014 haar eerste concert over de grens. We reizen af naar Freising bij München voor de feestelijke salon in het tangoweekend van het TanzSportCentrum Freising.

zaterdag 1 maart 2014, 21:00
TSZ Freising, Schulstrasse 10, 85356 Freising-Attaching
entree €18

Tangoweek in Zwitserland

Uitzicht vanaf het terras
Van 26 april tot en met 5 mei 2014 kun je in Val Sinestra in Zwitserland meedoen met een groot tango orkest. Tango Orkest Amsterdam organiseert een muziekweek en heeft mij gevraagd om dit muzikaal te leiden. We zoeken met name nog enkele violisten om de bezetting rond te maken. Reken op elke dag twee repetities in een prachtige omgeving hoog in de bergen, en elke avond een concert voor de aanwezige tangodansers. Het hotel is historisch en ruim van opzet. Wil je meer weten? Stuur me dan een e-mail!

Dansers zijn overigens ook nog welkom en kunnen zich inschrijven op de site van Dansschool Carla Somer.