bandoneon - workshops - arrangementen

Orkestendag in Den Bosch

Op zaterdag 13 november geef ik een dag lang masterclasses aan drie amateurorkesten. Dit in het kader van Tango met een Hart in Den Bosch. De dag wordt afgesloten met een milonga, waarop alle orkesten een korte set zullen spelen. De afsluiting bestaat uit het uitvoeren van een arrangement dat ik voor de drie orkesten gezamenlijk zal schrijven.
Je kunt de masterclasses de hele dag gratis bijwonen. De groepen die meedoen zijn: Grupo Mescolanza, Tango La Barquera en Toca Tango

Zaterdag 13 november 2010, 10:30 - 17:30 (masterclasses), 18:00 - 01:00 (milonga)
entree milonga € 13,50, masterclasses gratis
Theaterzaal Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen
meer info: Orkestensalon_flyer

Gerard solist bij Harmonie St Caecilia in Swalmen

Hoornisten hamronie St Ceacilia (foto Marcel Berbers)
Op zondag 14 november speel ik als solist bij de Harmonie Sint Caecilia in Swalmen (Limburg). De Société Ste Cecile is een vriendenclub van Koninklijke harmonie Sint Caecilia uit Swalmen. De gemiddeld 120 participanten per jaar steunen de harmonie al jaren moreel en financieel. Dit jaar bestaat de Société 20 jaar. Reden voor een feest. En dat vindt de harmonie ook. Speciaal voor de participanten, maar ook voor alle andere liefhebbers van harmoniemuziek in de regio, trakteert harmonie Sint Caecilia op een spetterend concert.

Zondag 14 november 2010, aanvang 15:00
Entree: € 10,00
Aula College Broekhin
Peelveldlaan, Swalmen
meer informatie hier