bandoneon - workshops - arrangementen

Tango de Barrio in De Nieuwe Regentes

Zwembad De Regentes
Op zaterdag 25 april werk ik mee aan een grote tango avond in Den Haag: Tango de Barrio. Georganiseerd door De Nieuwe Regentes - het theater dat vroeger een zwembad was. Samen met topmuzikanten als Ivo De Greef (El Despues) en Jan Willem Troost (Carel Kraayenhof Ensemble) laten we horen hoe divers de stijlen en kleuren van de Argentijnse tango zijn. Daarbij is er extra ruimte voor de dans: er zijn dansoptredens en tijdens een groot deel van de concerten (van onder meer orquesta típica Del Mosa uit Den Haag) kun je zelf dansen!

Zaterdag 25 april 2015, 20:00
De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63 Den Haag

Nu EL ESPITIRU gratis downloaden


Ook in december bracht ik weer samen met gitarist Mirek Walton een gratis nummer uit. We schrijven nieuwe, dansbare tango’s die we regelmatig aan onze fans aanbieden. Meer informatie over Walton/van Duinen hier!

Del Mosa in de Haagse bibliotheek

OT Del Mosa
Op zaterdag 28 maart speelt het Haagse amateur orkest Del Mosa een concert in bibliotheek Nieuw Waldeck in Den Haag. Del Mosa bestaat al sinds 1996 en heeft een enorm repertoire opgebouwd - waarvan ik het meeste gearrangeerd heb. Dit concert zal de nadruk wat meer op hedendaagse tango liggen en spelen we ook verschillende nummers van Astor Piazzolla.
Del Mosa bestaat uit drie balgspelers, negen strijkers, piano, contrabas en een zangeres.

Zaterdag 28 maart 2015, 15:00
Concert bibliotheek Nieuw Waldeck
Rossinilaan 141 Den Haag
Gratis, reserveren noodzakelijk