bandoneon - workshops - arrangementen

Hollandse tango op Buitenkunst

Buitenkunst
Van 26 juli tot 2 augustus geef ik weer een week op Buitenkunst Randsmeer. Op het schitterende kampeerterrein bij Elburg gaan we met een een groot tango orkest een aantal tango’s van Nederlandse componisten spelen. Een intensieve week voor gevorderde musici, met ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Buitenkunst is een stimulerende en inspirerende omgeving, en elke avond zijn er presentaties van andere groepen: theater, dans, beeldende kunst en meer.
De inschrijving is inmiddels geopend! We zoeken piano, contrabas, viool, altviool, bandoneon, accordeon, fluit, (bas)klarinet, hobo, fagot, saxofoon en elektrische of semi-akoestische gitaar.

Walton/van Duinen op de FoyerSalon in Hoorn

SalonFoyer[3]
Op zaterdag 30 augustus speel ik met het duo Walton/van Duinen op de jaarlijkse milonga in de foyer van Het Park, de schouwburg in Hoorn. De milonga wordt georganiseerd door Tango Porteñas, een enthousiaste club dansers in Noordholland. De uitzichten op de ondergaande zon schijnen prachtig te zijn, dus het wordt een mooie avond.

zaterdag 30 augustus 2014, 20:00 - 24:00
FoyerSalon in Het Park
Westerdijk 4, Hoorn
entree 10 euro
gratis voor niet-dansers

Compact Concert Club in Bimhuis, Amsterdam

Martin Fondse
Op 20 september speel ik met de Compact Concert Club in het Bimhuis in Amsterdam. Dit is een project rond pianist/componist Martin Fondse met een aantal improviserende en componerende muzikanten die elkaar via Buitenkunst kennen. Elke muzikant brengt iets mee uit zijn vakgebied, cross-over verzekerd. Martin Fondse piano/vibrandoneon, Niki Jacobs zang, GerritJan Binkhorst saxen/fluiten, Gerard van Duinen bandoneon, Hidde Roorda bas, Martin Gort conga/percussie, Hans Hasebos marimba/drums/laptop

Zaterdag 20 september 2014, 20:30
Bimhuis, Piet Heinkade 3, Amsterdam
entree € 20

Tangoweekend met Huismuziek

Tangoweekend 2013
Op 15 en 16 november 2014 geef ik een tangoworkshop tijdens het Music-Mix weekend van Huismuziek. We gaan concertante tango’s spelen, en bijzonder is de samenwerking met het koor van Jetse Bremer - een uniek project!
Het weekend is op de accommodatie Zonnewende in Sint Michielsgestel. Er zijn tegelijk verschillende andere workshops, die op zondagmiddag zullen presenteren.
We zoeken strijkers, enkele houtblazers, accordeonisten, bandoneonisten, een contrabassist en een pianist (er is alleen een elektrische piano beschikbaar). Je krijgt de partijen vooraf toegestuurd. De workshop is geschikt voor gevorderde amateurs.
Het weekend kost - volpension - € 180. Inschrijven kan via Huismuziek