bandoneon - workshops - arrangementen

CD opname, concert en milonga Mala Pinta in De Toonzaal, Den Bosch

Mala Pinta
Met Orquesta Típica Mala Pinta maak ik nieuwe, dansbare tango. Een nieuw geluid dus, maar tegelijkertijd het vertrouwde geluid van de klassieke tango orkesten.

Wil je horen hoe die nieuwe tango's klinken? Kom dan naar ons concert in De Toonzaal in Den Bosch op 10 oktober. Dat is de dag dat we onze CD opnemen, en die avond zijn we natuurlijk helemaal in topvorm! Bovendien spelen we na afloop van het luisterconcert nog een vette dansset, met nieuwe en oude tango. Tussendoor kun je dansen op de muziek van DJ Joost Brunsting.

De kaarten voor deze zeer bijzondere avond kosten € 25, en De Toonzaal heeft een beperkte capaciteit. Bestel je kaarten dus direct als je wil komen genieten van het nieuwste orquesta típica van Europa!

zaterdag 10 oktober 2015, 20:30
De Toonzaal
Prins Bernhardstraat 4-6, Den Bosch
entree € 25

Mala Pinta in De Nieuwe Regentes, Den Haag

Mala Pinta
Voorafgaand aan de opname van haar CD geeft orquesta típica Mala Pinta een concert in De Nieuwe Regentes in Den Haag. Een markant theater, dat vroeger een zwembad is geweest. We beginnen de avond met een concert, maar daarna neem DJ Wim de Jong het initiatief en kan er gedanst worden. Bovendien speelt Mala Pinta nog een tweede set met dansnummers! In samenwerking met Tango Centro.

Mala Pinta is mijn grote project van 2015: een groot tango orkest dat zicht helemaal richt op nieuw repertoire. Via crowdfunding eerder dit jaar kan ik het uitbrengen van een CD in december realiseren!

vrijdag 9 oktober 2015, 20:15
De Nieuwe Regentes, grote zaal
Weimarstraat 63, Den Haag
online € 12,50 kassa € 14,00