bandoneon - workshops - arrangementen

Esperanza gratis downloaden in januari


Met mijn duo Walton/van Duinen brengen we elke maand een nieuwe, zelfgeschreven tango uit. Leuk om te beluisteren, nog leuker om gratis mee te nemen en op je iPod te zetten. Voor de maand januari een langzame milonga: ESPERANZA.
Leuk nummer? Klik dan op share om de link naar anderen te mailen of op je Facebook te zetten!

Del Mosa in salon Rosa, Utrecht

Del Mosa
Het grote tango orkest Del Mosa zal op 21 januari optreden op de maandelijkse salon Rosa in Utrecht. Speciale aanleiding voor dit concert is de tangovakantie die Tangoschool Carla Somer organiseert in de meivakantie. Het Haagse tango orkest zal die week in Zwitserland voor elke avond live muziek zorgen.

Orquesta Típica Del Mosa is het grootste tango-amateurorkest van Nederland. Onder leiding van bandoneonist/componist Gerard van Duinen spelen zij een selectie van moderne en hedendaagse tango's: rauw, gruizig en gepassioneerd. Met een indrukwekkende bezetting van bandoneons, accordeon, violen, altviolen, cello's, piana, contrabas en zang is het orkest een overweldigende ervaring. 

Zaterdag 21 januari 2012
Salon Rosa in Sterrenzicht
Keerkringplein 40, Utrecht
entree €7

Walton van Duinen in Top Theater, Nijmegen

Tango El Corte
Het Walton/van Duinen Trio speelt op 28 januari in het Top Theater in Bemmel. Altijd al een keer passioneel over de dansvloer willen zwieren? Dit is uw kans. Twee docenten van Tangoschool El Corte uit Nijmegen geven een bevlogen workshop tangodansen. Een dans met een gepassioneerd en mystiek karakter. U krijgt uitleg over de oorsprong en de bijzonderheden van de dans. Met het trio zullen we de dansers begeleiden en een concert geven.

Zaterdag 28 januari 2012, 20:30
Top Theater, van Ambestraat 1, Bemmel
Reserveren kan hier
entree € 15


Walton van Duinen in de Oranjerie, Arnhem

De Oranjerie
Samen met Mirek Walton speel ik op zondag 29 januari weer in de Oranjerie in Arnhem. Een prachtige zaal in het Landgoed Groot Warnsborn met uitzicht op de Engelse terrastuinen. En een prachtige sfeer! Franc Duking van Amor de Tango organiseert voorafgaand aan de milonga een workshop waar Walton/van Duinen aan zal meewerken.zondag 29 januari 2012, 16:00 - 21:30
De Oranjerie
Bakenbergseweg 277, Arnhem
entree €10

Nieuwjaarsconcert met Koninklijke Harmonie Gronsveld

Nieuwjaarsconcert
Op 7 januari 2012 speel ik als solist bij het nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie van Gronsveld. Naast een aantal orkestrale stukken van Astor Piazzolla speel ik enkele solostukken.

zaterdag 7 januari 2012, 19:30
Showroom garage REGIE
Heerdersdwarsstraat 36, Maastricht
entree € 10,00