bandoneon - workshops - arrangementen

Laat maar in Flor de Fango, Arnhem

Gerard van Duinen Laat Maar
Op zondagmiddag 16 september zing ik een uur lang de mooiste Nederlandse liederen die ik ken in tangoclub Flor de Fango in Arnhem. Het wordt een intiem concert op een bijzonder locatie - de dansvloer van een van de oudste tangoplekken in Nederland. Ik kies een aantal nummers van Maarten van Roozendaal en Theo Nijland, en dan nog wat. Nederlandstalig, met prachtige composities en diep rakende teksten. Zie ook mijn website laatmaar.com.


Zondag 16 september 2018, 17:00
Flor de Fango
Wezenstraat 5A Arnhem
Entree vrijwillige bijdrage
Aansluitend Milonga Dominguera


Tango Orkest Amsterdam op Tango a la Carte, Alkmaar

TOA
Op zaterdag 22 september 2018 is het jaarlijkse festival Tango a la Carte in Alkmaar, en het Tango Orkest Amsterdam is speelt tijdens de grote salon in De Grote Kerk in Alkmaar. De Noche de Tango is al sinds jaren een begrip. Het wordt al de vierde keer dat het grote orquesta típica TOA als hoofdact speelt. Ik ben de vaste dirigent en arrangeur van het orkest, en deze keer zal ik zelf ook meespelen als derde bandoneonist.

zaterdag 22 september 2018, 19:30
Noche de Tango in de Grote Kerk
Koorstraat 2, Alkmaar
entree 20 euro

Tango aan zee in Kijkduin

DelMosa
Het Haagse tango orkest Del Mosa bestaat al ruim 20 jaar, maar speelt op zondagochtend 30 september haar eerste concert direct aan zee. In strandtent De Fuut kun u vanaf 10 uur binnenlopen voor koffie en taart, en om 11 uur speelt Del Mosa een mooie selectie van klassieke en moderne tango's. Warm en energiek, niet in het minst door de inbreng van zangeres Lia de Ruiter. En als het weer een beetje meezit kunt u aansluitend gaan zwemmen.

Zondag 30 september 2018, 11.00 (welkom vanaf 10:00)
Koffieconcert in De Fuut
Zuiderstrand 6, Strandslag 10, Den Haag
entree inclusief koffie en taart 15 euro
Reserveren noodzakelijk: 070 3549074 of info@defuut.nl