bandoneon - workshops - arrangementen

Sinterklaasmilonga van La TabúEen zeer ontspannen milonga van La Tabú... en misschien herkent u hier en daar een melodie... Gratis downloaden, want het is Sinterklaas!

Walton van Duinen Kwintet in Antwerpen

Op zondag 8 december is het Walton van Duinen kwintet uitgenodigd voor de tangodag in de serie Winter in Antwerpen. Het kwintet met de unieke samenstelling (bandoneon, gitaar, saxofoon, klarinet en contrabas) speelt in de Spiegeltent op de Groenplaats in het historische centrum van de stad. De toegang is gratis en wie op tijd is kan om 13:30 een ‚dansinitiatie’ doen!

zondag 8 december 2013, 15:00-16:30
Spiegeltent
Groenplaats, Antwerpen
toegang gratis
tot 20:00 dansen met Tango aan de Stroom

Tango Orkest Amsterdam

Flyer tango orkest Amsterdam -02
In het weekend van 14 en 15 december sluit Tango Orkest Amsterdam weer een project af. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan nieuwe en bestaande stukken, die we voor de tangodansers en luisteraars zullen spelen in Den Haag en Amsterdam. TOA is een traditioneel orquesta típica met twee bandoneons, accordeon, negen violen, cello. piano, contrabas, een zanger en een zangeres.

Zaterdag 14 december 16:00
Milonga Dorada
Kijkduinpark, Den Haag
entree 12 euro

Zondag 14 december 16:00
Milonga de los Alumnos
Academia de Tango
Korte Leidsedwarsstraat 12, Amsterdam

La Tabú speelt op kerstsalons

La Tabu
La Tabú is een bijzondere tangoband: elke optreden is anders, want de groep improviseert. Net als de dansers in de milonga...
Deze maand speelt de groep twee keer op kersmilonga’s in Amsterdam en Arnhem. Je kunt dus gerust twee dagen achter elkaar komen dansen, en luisteren of er inderdaad geen twee nummers hetzelfde zijn!

zaterdag 21 december 2013, 21:00
Kerstsalon in Tango Talks
Baarsjesweg 202, Amsterdam
entree €15

zondag 22 december 2013, 16:00
Té Danzante in Flor de Fango
Wezenstraat 5a, Arnhem
entree €13